Nyheter på BokMarkedet.no

Lansering av BokMarkedet.no

Vi vil med ette introdusere intenett portalen BokMarkedet.no (www.BokMarkedet.no) . Markedsplassen hvor bokhandlere, forlag, antikvariater og privatpersoner kan kjøpe og selge nye og brukte bøker via internett.

Vi tilbyr deg gratis kunngjøring av bøker til salgs, og tar kun en liten provisjon av selger hvis et salg blir gjennomført. Sidene er under utarbeidelse men vi ønsker allerede nå å gjøre tilbudet vårt kjent og kanskje knytte til oss partnere, samarbeidspartnere og annonsører.

Selskapspromotering

Vi kan også tilby deg eller ditt selskap andre former for promotering og markedsføring. Dette for å fremme din virksomhet og sørge for at du når ut med dine bøker og produkter.


BokMarkedet.no tilbyr deg en egen webside med link fra våre menyer til ditt eget område på nettet. Der kan du beskrive din virksomhet i det omfanget du ønsker og eller legge ut informasjon som:
Navn/Adresse/Kontaktdetaljer
Bilder/logo
Beskrivelse av forretningsvirksomhet
Vareutvalg/tjenester
Kontaktskjema så kunden kan nå deg ved hjelp av nettsidene eller mail
Eksempel på selskapsprofil side finner du herSidene vil bli utviklet i samarbeid med deg og vi lager alt etter dine spesifikasjoner og ønsker på en profesjonell måte.Våre priser er meget gunstige - vi gir deg et fastpris tilbud på basis av antall sider som ditt "nettsted"/område består av.
Ta kontakt med oss - så tar vi kontakt og gir deg et uforpliktende tilbud.Er du interessert i å utvikle ditt eget nettsted og trenger hjelp. Besøk vår webdesign partner her.

Annonser på BokMarkedet.no

Våre annonsepriser vi vil gå ut med finner du her http://www.BokMarkedet.no/annonsere.html. Som et tilbud til deg og din virksomhet vil vi tilby 50 prosent rabatt på disse prisene ved bestilling innen februar 2003. Tidspunktet for kampanjen vil først begynne å løpe når BokMarkedet.no er ferdigstilt. Vi vil imidlertid vise annonser så snart som mulig, da det allerede er mange mennesker som besøker sidene våre som et resultat av bred markedsføring.

 

 

© BokMarkedet.no

 

 

Rubrikk annonser
Annonsere BokMarkedet.no