- BRUKTE BØKER PÅ NETT
     
     
     
     
     
     
     
     

 

FORSIDEN

KONTAKT OSS

SALGSBETINGELSER

     

NETTBOKHANDELEN

 

Se alle kategorier

Se alle produkter

Søk vareutvalget

     
  SØKERTJENESTE
  LINKER
 

SITEMAP

     
     
     

Betaling ?

Salgsbetingelser her

 

PERSONVERN

 

BokMarkedet.no forsøker hele tiden å forbedre sine nettsider og har derfor behov for å kartlegge og samle informasjon om besøk på disse sidene. Vi vil for ordens skyld derfor gjøre oppmerksom på at hvert besøk spores, men at denne informasjonen bare benyttes på et overordnet nivå. Vi vil videre forsikre deg om at denne informasjonen bare vil bli benyttet i anonymisert form og at den ikke vil bli solgt eller på annen måte benyttet kommersielt. Når det gjelder lenker eller pekere til andre nettsider kan vi imidlertid ikke ta ansvar for disse.

Personopplysninger

Når du handler på BokMarkedet.no trenger vi navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke.

Informasjonskapsler (Cookies)

Cookies er en tekststreng som blir lagret fra din PC når du besøker BokMarkedet.no. Denne er nødvendig når du skal registrere deg og gjennomføre et kjøp (det er mulig å se på produkter uten å bruke coockies).

i samler også inn og oppbevarer loggdata om hvilke kategorier og produkter våre kunder klikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter

 

 

 

 
Bokmarkedet.no - BRUKTE BØKER PÅ NETT - Juridisk - Personvern - Design